miércoles, 19 de diciembre de 2012

Bon comunicador





Abans que nosaltres, els futurs mestres, aprenguem i arribem a ser bons comunicadors per els nostres alumnes, ens hem de formar basant-nos en exemples.
Un exercici proposat a classe era buscar un bon comunicador i posar tres característiques per les quals creiem que ho era.
El que jo he escollit és Ernesto Che Guevara.
Ernesto Guevara, conegut com el “Che Guevara” va néixer a Rosario, el 14 de Maig de 1928 i va ser capturat i executat per un exercit bolivià i en col·laboració de la CIA a La Higuera, el 9 d’Octubre de 1967. Va ser un polític, escriptor, periodista i metge argentí-cuba, un dels ideòlegs i comandants de la Revolució cubana.
Va escriure un llibre “La guerra de Guerrilas” , és un manual on s’esposen les tàctiques i estratègies utilitzades a la guerrilla cubana.

Han fet diferents pel·lícules dedicades total o parcialment a la figura del Che Guevara, entre les quals destaca Diarios de Motocicleta (2004). Us deixo enllaçat un vídeo al youtube que ens mostra el tràiler de la pel·lícula.


Les tres característiques que defineixen l'habilitat lingüística d'aquest comunicador en els discursos són; la senzilla per expressar-se, la claredat per exposar les seves idees i el coneixement que té sobre els temes que tracta.

Tot seguit us adjunto un dels vídeo més famosos d'un discurs que va fer davant l'Assamblea General de la ONU perquè veieu les característiqes exposades anteriorment.




No hay comentarios:

Publicar un comentario